Антоанет Пепе и Иво Карамански очакват първото си общо дете. Всъщност новината

...
Антоанет Пепе и Иво Карамански очакват първото си общо дете. Всъщност новината
Коментари Харесай

Иво Карамански и Антоанет Пепе разкриха пола на бебето, което очакват

Антоанет Пепе и Иво Карамански чакат първото си общо дете. Всъщност новината за бебето пръв публично заяви Александър Сано, който при гостуването си в " 120 минути “ преди две седмици, разгласи, че ще става дядо. Неговата брачна половинка Нели Атанасова е майка на Иво Карамански.

Антоанет и Иво споделиха в " Преди обед “ по bTV повече елементи за предстоящата рожба.

Детето би трябвало да се роди в края на юли или началото на август и ще бъде момиченце.

" Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му споделих “ – призна Антоанет Пепе, която към този момент има три деца.

Популярната двойка добави, че тематиката за името на детето е " комплицирана “.

" Все още го мислим. Искаме да има обръщение, да е автентично, а и всички родственици да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, само че си спортувам, отивам на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм понякога, само че това се дължи на хормоните “ – описа Пепе.

" Искам да науча щерка си на полезности, да е по-разумна от мен. Искам колкото може повече да наподобява на Антоанет “ – добави с усмивка Иво.

" Аз пък желая да вземе от Иво волята и силата. Да е музикална, на мен постоянно ми е липсвало да мога да пея “ – призна Антоанет.

Тя добави, че синът й Матиас е доста своеволен и е като за 5 момченца, тъй че по-добре, че идващото дете ще е момиче. Такова е било и желанието на щерка й София.

Младото семейство има каравана на къмпинг " Градина “, само че евентуално ще могат да отидат там едвам през септември. Те са доста ангажирани и със заведението, което отвориха неотдавна.

За бебето към момента не се купува нищо, защото бабите са доста суеверни. 

" Като се роди, ще овършеем магазините “ – показа с усмивка Антоанет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР